Twitter'da Takip Edilesi Hesap Önerileri


    • Hasan Söylemez: Bu abimiz bisikletle Afrika kıtasını gezerek gezdiği yerlerde yaşayan insanlara hayallerini soruyor ve bununla ilgili bir belgesel(Journey to Dreams) hazırlıyor. Drone'u ile, aksiyon kamerasıyla çektiği görüntüleri görmenizi gerçekten çok isterim. Profili takip ederseniz bir belgeselin çekiliş aşamasına da şahitlik etmiş olursunuz.



    • M. Serdar Kuzuloğlu: Twitter'da takip ettiğim ilk kullanıcılardan olan bu abimizi nasıl bulduğumu hiç hatırlamıyorum ama kendisinden çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Profilini incelerseniz çalışkan biri olduğunu hemen anlayacaksınız. Bir de her hafta yaptığı "Haftanın Özeti" derlemeleri var ki tadından yenmiyor. İnternet dünyasında bu kadar hap bilginin toplandığı bir Türkçe kaynak daha bulabileceğimi düşünmüyorum.
    • TeyitOrg: Bilmemek değil de öğrenmemek ayıpsa teyit.org'u takip etmeden, doğrulanmış/doğrulanmamış haberlere göz atmadan paylaşım yapan en büyük ayıpçıdır(bu kelimeyi en son 10 yaşında kullanmış olabilirim). Saçma sapan fotoşoklara, trollüklere kanıp en kaba ifadeyle "salak" durumuna düşmemek için mutlaka takip ediniz, ettiriniz. Bir de her ay doğrulama testleri yayımlıyorlar, skorunuzu gönderin kapışalım. Ayıptır söylemesi son 3 aydır hiç yanlışım çıkmıyor. 😏
    • Spoiler Haber: "Şule blogunda spoiler haber için ne dedi?" gibi haber başlıklarından çok sıkıldıysanız, clickbaitlere düşmek istemiyorsanız eğlenerek takip edebileceğiniz bir sayfa. İşleri güçleri haber paylaşımlarında merak uyandırmaya çalışan haber sitelerini trollemek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2023'ü Paketliyorum

Kitap okuma aşkınızı alevlendirecek ve fotoğraf çekmenizi kolaylaştıracak 2 öneri

İstifa: Tercih değil yönelim